Jääkiekko

Jääkiekkojaostossa toivotetaan tervetulleeksi kaikki uudet harrastajat. Tavoitteena on saada kiekkokoululaisia joukkueellisen verran. Posion Pyrintö pyrkii osallistumaan OK-liigan turnaukseen.

Pyrinnön joukkueina kaudella 2022-23 pelaavat U12-sarjajoukkue, joka pelaa Lapin aluesarjassa sekä Lätkälissut, joka pelaa Lapin naisten harrastesarjaa. 

Seurakehittäjä työskentelee jääkiekkotoiminnan kehittämiseksi Posiolla. Juniorijoukkue harjoittee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa ja LätkäLissuilla on harjoitukset kerran viikossa. Jari Kuusinen on apuna joukkueiden valmennuksessa. Jäähallilla pyörivät myös höntsä pelivuorot perjantai ja sunnuntai iltaisin, jonne kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan. Jäähallilla järjestetään keväällä 2023 kiekkotapahtuma sekä jäähallin avoimet ovet.

Seuraa tiedotusta täältä, sekä somesta Pyrinnön Facebookista sekä Instagramista!

Posion Pyrintö on sitoutunut Suomen jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä - ohjelmaan. Pelin kunnioittamisessa on kyse hyvästä käytöksestä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Kunnioita peliä -ohjelma on suunniteltu, jotta suomalainen jääkiekko olisi reilumpaa kaikille sen osapuolille. Kyse on jokaisen pelin eri roolissa toimivan – pelaajien, valmentajien, tuomareiden ja vanhempien - keskinäisestä kunnioittamisesta, annetaan kaikille työrauha. Käyttäydy hallilla, kuten sen ulkopuolella.

https://www.etoleyksin.fi/