Jääkiekko

Jääkiekkojaostossa toivotetaan tervetulleeksi kaikki uudet harrastajat. Tavoitteena on saada kiekkokoululaisia joukkueellisen verran. Posion Pyrintö pyrkii osallistumaan OK-liigan turnaukseen.

Pyrinnön joukkueina kaudella 2023-24 pelaavat U13-sarjajoukkue, joka pelaa Lapin aluesarjassa sekä Lätkälissut, joka pelaa Lapin naisten harrastesarjaa. U13-sarjajoukkueen tyttöjä osallistuu tällä kaudella myös N15 järjestettäviin tyttöjen sarjapeleihin. N15 joukkueen pelaajat on koottu yhteen lähialueen seuroista.

Jääkiekkojaosto työskentelee yhdessä jääkiekkotoiminnan kehittämiseksi Posiolla. 

U13 joukkue harjoittee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa ja LätkäLissuilla on harjoitukset kerran viikossa. Jari Kuusinen on apuna joukkueiden valmennuksessa. Jäähallilla pyörivät myös höntsä pelivuorot perjantai ja sunnuntai iltaisin, jonne kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan. Jäähallilla järjestetään erilaisia tapahtumia kaudella 2023-2024.

Seuraa tiedotusta täältä ja somesta Posion Pyrinnön jääkiekko Instagramista! Myös U13 joukkue, sekä Lätkälissut löytyvät somesta (Instagram) omilla tileillään.

Posion Pyrintö jääkiekko - posionpyrintojaakiekko

U13 joukkue - posionpyrinto_u13

LätkäLissut - pospy_latkalissut , sekä Facebook - PosPy LätkäLissut

Posion Pyrintö on sitoutunut Suomen jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä - ohjelmaan. Pelin kunnioittamisessa on kyse hyvästä käytöksestä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Kunnioita peliä -ohjelma on suunniteltu, jotta suomalainen jääkiekko olisi reilumpaa kaikille sen osapuolille. Kyse on jokaisen pelin eri roolissa toimivan – pelaajien, valmentajien, tuomareiden ja vanhempien - keskinäisestä kunnioittamisesta, annetaan kaikille työrauha. Käyttäydy hallilla, kuten sen ulkopuolella.

https://www.etoleyksin.fi/