Kaarlon juoksun kuvia 2020

Jo viidettä kertaa (lauantaina 19.9. 2020) Posion Maaninkavaarassa järjestettyyn Kaarlon juoksuun osallistui ennätysmäärä juoksijoita ja kävelijöitä. Moskovan olympialaisten mitalistin Kaarlo Maaningan lapsuuden ja nuoruuden ajan lenkkipoluille pyyhälsi 108 kilpailijaa.
Kaarlon juoksuun osallistuneet pitkänä letkana 5-tiellä.
Chapangwa Lubambo voitti miesten 9 kilometriä uudella reittiennätyksellä.
Johanna Peiponen voitti naisten 9 kilometriä uudella reittiennätyksellä.
Kuntosarjan 5 kilometrin voittajaksi kipaisi Tauno Suoraniemi.
Tapahtuman isäntä Kaarlo Maaninka juoksi 9 kilometrillä oman reittiennätyksensä.
Matti Tennilä sijoittui miesten 9 kilometrillä viidenneksi.
Maija Kaisanlahti voitti naisten 15 kilometriä.
Eino Vuollet voitti miesten 15 kilometriä.
Teppo Ronkainen sijoittui miesten 15 kilometrillä kolmanneksi.
Kuisma Suopela maalissa kuntosarjan 5 kilometrillä Kaarlon juoksussa.
Veikko Huuskonen maalissa miesten 15 kilometrillä.
Rovaniemen Lapin Johanna Peiponen ja Kuusamon Erä-Veikkojen Chapangwa Lubambo tekivät reittiennätykset.
Seppo Linjakumpu maalissa kuntosarjan 5 kilometrillä.
Kyösti Ahola maalissa kuntosarjan 5 kilometrillä.
Anitta Lehtinen (vas.), Ulla-Maija Paloniemi, Paulus Ahola ja Mikko Ahola maalissa kuntosarjan 5 kilometrillä.
Toimitsijat Eero Vuollet (vas.), Allan Maaninka, kuuluttaja Voitto Laatikainen, Marjo Ruokamo ja autossa Mauri Hiltunen.
Ari Riihimäki ohjeisti juoksijoita reitille. Taustalla kuuluttaja Voitto Laatikainen.
Salli Luukkonen (vas.), Arja Harjuautti ja Saila Maaninka-Ahola (oik.).
Kaarlon juoksun naisten 15 kilometrin voittaja Maija Kaisanlahti (oik.), toinen Veronika Brölin. (Kolmanneksi tuli Taru Laitsaari).
Kaarlon juoksun miesten 15 kilometrin kolme parasta, voittaja Eino Vuollet (kesk.), toinen Antti Häkämies (vas.) ja kolmas Teppo Ronkainen.
Kaarlon juoksun miesten 9 kilometrin voittaja Chapangwa Lubambo, toinen Tero Similä (oik.) ja kolmas Alexi Ruokamo.
Kaarlon juoksun naisten 9 kilometrin voittaja Johanna Peiponen (vas.), kuvassa kolmanneksi sijoittunut Julia Nifakina. (Kilpailun toinen oli Mari Ulkuniemi)