AM-yösuunnistus 1.10.

Lapin AM-yösuunnistukset 1.10.2016

Kilpailuohjeet

Lapin aluemestaruuskilpailut yösuunnistuksessa mitellään lauantaina 1.10.2016 klo 20.00 alkaen Lapiosalmen matkailukeskuksesta.

Opastus kilpailupaikalle

Posion keskustasta 8km Taivalkosken suuntaan ja siitä Ranuantietä 8km, josta 1km Lapiosalmen matkailukeskukseen johtavaa hiekkatietä.

Kartta

Tulostekartta 9/2016. Kartta ovat muovisuojuksessa. Mallikartta on nähtävissä kilpailukeskuksessa. Karttoja ei kerätä pois maalissa. Maaliin saapuneen kilpailijan ei tule näyttää karttaa myöhemmin lähteville.

Maasto

Kilpailualue on kuivaa pienipiirteistä kangasmaastoa, jossa pienet lammet ja suoalueet tekevät maastosta monimuotoisen.

Rastimääritteet

Rastimääritteet on painettu karttoihin. Saatavilla ei ole irrallisia rastimääritteitä.

Kilpailunumerot

Kilpailussa ei käytetä kilpailunumeroita.

Leimausjärjestelmä ja Emit-kilpailukortti

Kilpailussa käytetään EMIT- leimausjärjestelmää. Kilpailija on itse vastuussa siitä, että hänellä on toimintakuntoinen, ilmoittautuessa ilmoitetun ja lähtöluettelossa mainitun numeron mukainen EMIT- kilpailukortti.

Keskeyttäneet

Keskeyttäneen kilpailijan tulee ehdottomasti ilmoittautua maalissa toimitsijoille kisakeskukseen tultuaan.

Pesupaikka, WC

Kilpailukeskuksessa on pesumahdollisuus. Tarkemmat ohjeet saunan ja suihkujen käytöstä saa kisapaikalla. WC-tilat on käytettävissä kilpailukeskuksessa.

Palkinnot

Aluemestaruuskilpailun palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle Lapin alueen suunnistajalle. Palkintoina aluemestaruusmitalit ja Pentikin tuotepalkintoja kaikissa sarjoissa. Palkintojenjako kilpailupaikalla tulosten selvittyä. Kaikissa sarjoissa kolme parasta palkitaan.

Kuntosuunnistus

Aluemestaruuskisan yhteydessä on mahdollista suunnistaa Posio-rastien kuntosuunnistukset. Kuntosuunnistusmaksu on 5 euroa. Posio-rastien kausimaksun maksaneilta ei peritä erillistä maksua. Alle 18-vuotiailta ei peritä maksua.

Kuntosuunnistajat pääsevät maastoon kello 20.00 - 20.30.

Ratamestari

Ratamestarina kilpailussa toimii Pertti Ahola.

 

Tervetuloa suunnistamaan Posiolle!