Kaarlon juoksu 16.9., ilmoittaudu tästä, päivän ohjelma

22.8.2017


Jo toisen kerran järjestettävä Kaarlon juoksu juostaan ja kävellään Posiolla Maaninkavaarassa lauantaina 16.9.2017 klo 12 yhteislähtönä. Ilmoittautuminen on avattu kilpailukalenteri.fi-palvelun kautta. Ilmoittautua voi myös Pyrinnön sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella, johon linkki löytyy tästä.

Suorita ilmoittautumisesi yhteydessä osallistumismaksu: 20€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 30 € / laji sisältää lämpimän ruoan ja saunamahdollisuuden. Osallistumismaksu maksetaan Posion Pyrinnön tilille FI43 5359 0120 0132 51.

Viite: Kaarlon juoksu

Ilmoittautuminen kisaan on tehtävä 13. syyskuuta mennessä. Jälki-ilmoittautumiset tulee tehdä 15. syyskuuta mennessä.

 

HAASTEKISA (SAMAT MATKAT KUIN ITSE KILPAILUSSAKIN): KERÄÄ 3 HENKILÖÄ OMAKSI JOUKKUEEKSI, JA TULKAA PORUKALLA JUOKSEMAAN TAI KÄVELEMÄÄN. TIEDOSSA YLLÄTYSPALKINTOJA!

 

Kaarlon juoksun reitit ovat samat kuin vuonna 2016. Kartta reiteistä löytyy ilmoittautumislinkin kautta, jossa on myös kuvia reitiltä.

 

Paikan päällä kisakahvio:  tarjolla ruokaa, makkaraa ja kahvia. Yleisölle ruoka-annos 6 euroa/annos. Vain käteismaksu.

 

Tervetuloa juoksemaan, kävelemään tai kannustamaan!

 

PÄIVÄN OHJELMA:

- Klo 12 Kaarlon juoksu, yhteislähtönä

- Klo 14 Palkintojen jako

- Klo 15 Posion urheilun historia -esitelmä sisällä, kesto noin kaksi tuntia. Esitelmään sisältyy Kaarlo Maaningan ja Veikko Paloniemen haastattelut. Esitelmän pitävät Erkki Ahola ja Reino Hämeenniemi.